Even voorstellen!

Toen we in 2019 begonnen, wilden we alles anders doen. Wij wilden de levertijd van Diamond Paintings korter maken en duurzamer, de kwaliteit verbeteren en exclusieve ontwerpen aanbieden. Een simpel alternatief voor de vele verwarrende websites die de keuze in Diamond Painting veel te moeilijk maakten. Dit is gelukt! Inmiddels zijn er meer dan 20.000(!) enthousiaste klanten bij ons aangesloten.

diamond painting planet review

200 landen, 1 hobby: Diamond Painting!

Diamond Painting is een nog steeds opkomende trend, een corona-hobby, een creatieve uitlaatklep en ook een sociale activiteit. Je ontmoet mooie mensen in onze community en prachtige beelden worden gedeeld. Maar we horen ook veel geluiden voorbij komen, als: "Waarom kost het tegenwoordig nog zoveel moeite om online Diamond Paintings te kopen?" Hoge prijzen, lange levertijd, geen klantenservice en geen garantie... Het kost je al gauw een paar uur om een betrouwbare website te vinden, en nou ja... vierkante ogen. Na die grote betaling ook geen Track & Trace om jouw bestelling te kunnen volgen? Nee bedankt! Dat moet en kan simpeler, toch? Dat is Diamond Painting Planet!

Waarom Diamond Painting Planet?

Wij zijn een webshop van deze tijd. Dus én een prijsvechter én ouderwets hard rennen voor onze klanten, alsof ons leven ervan afhangt. Dat is onze filosofie. En dan komen de klanten én de winst vanzelf. Want we zijn geen charitatieve instelling. Ook wij willen winst maken. Maar wel winst uit eerlijke handel. Net zoals de bakker op de hoek.

💎 Gratis wereldwijd verzending

Verzendkosten? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken. Bij ons hoef je nooit verzendkosten te betalen bij je bestelling. Die nemen wij voor onze rekening!

💎 Unieke supersnelle verzendservice

Kwaliteit staat bij ons voorop, daarom produceren wij ook Diamond Paintings in eigen beheer. Zowel het ontwerp als de productie van het canvas doen we in Nederland. Hierdoor kunnen we garanderen dat een Diamond Painting van onze hand altijd voor de wauw-factor zorgt. Je hebt dit artikel dan vaak ook morgen in huis! 🔥 

💎 Exclusieve Diamond Paintings

Onze ontwerpers zijn elke dag weer op zoek naar nieuwe creaties zodat jullie de meest bijzondere paintings kunnen creëren. Deze unieke Diamond Paintings zijn alleen verkrijgbaar bij ons en dat maakt ze ook nog eens ontzettend origineel. Zie hier alle exclusieve ontwerpen.

💎 Concurrerende prijzen

Je ontvangt producten en services van de beste kwaliteit tegen de beste prijzen.

💎 Levenslang garantie

Wanneer het kunstwerk af is, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten, zoals al je aankopen. Daarom bieden we bij Diamond Painting Planet levenslange garantie op al onze artikelen.  

💎 Makkelijk retourneren

Als je de bestelling toch niet wilt houden, mag je deze in alle tijden retour naar ons adres in Nederland sturen. Zonder bedenktermijn, gewoon wanneer jij wilt.

Kun je niet wachten met bestellen? Hopelijk kunnen we jou snel verwelkomen. 💜

diamond painting planet review 2