Waarom-zijn-grote-Diamond-Painting-schudbakjes-nodig Diamond Painting Planet

Waarom zijn grote Diamond Painting schudbakjes nodig?

op Jun 06, 2024

Bij het maken van Diamond Paintings kunnen er allerlei problemen optreden. Om deze problemen op te lossen, heeft Diamond Painting Planet nieuwe grote bakjes ontwikkeld, zodat het maakproces soepeler en leuker verloopt.

Problemen met kleine schudbakjes

Wanneer je een Diamond Painting pakket koopt, krijg je de benodigde tools, inclusief een bakje. Maar vaak zijn dit de meest basale bakjes. Steeds meer hobbyisten willen grotere Diamond Painting bakjes, omdat de traditionele kleine groene bakjes niet meer voldoen aan hun eisen. Hier zijn enkele veelvoorkomende problemen met kleine bakjes:

  1. Kleine capaciteit: Kleine bakjes kunnen maar een paar steentjes bevatten, waardoor je voortdurend steentjes moet bijvullen.
  2. Moeilijk netjes te houden: Door de kleine maat is het lastig om de steentjes netjes en geordend te houden.
  3. Niet stabiel stapelbaar: Ontwerpproblemen zorgen ervoor dat gewone bakjes moeilijk stabiel te stapelen zijn, wat tijdelijke opslag lastig maakt.
  4. Slechte kwaliteit: Algemene bakjes zijn vaak van dun plastic en gaan snel kapot.
  5. Laag opstaand randje: Door het lage randje kunnen steentjes gemakkelijk eruit vallen, wat extra opruimwerk oplevert.

Omdat veel gebruikers deze problemen rapporteren, is er behoefte aan verbeterde producten om de diamond painting ervaring te optimaliseren.

Wat biedt Diamond Painting Planet aan grote schudbakjes?

Diamond Painting Planet heeft een groot schudbakje ontwikkeld, gebaseerd op de behoeften van gebruikers. Dit schudbakje is ruim 2x zo groot als een gemiddeld schudbakje, namelijk een afmeting van 16x8cm, en heeft een handige schenktuit. Door de doorzichtige "hekjes" kun je aparte vakken maken en zo werk je gemakkelijk aan verschillende kleuren tegelijk.

  • Handige schenktuit: Dit voorkomt dat steentjes overstromen en maakt het makkelijk om ze in opbergcontainers te gieten.

  • Leuk ontwerp: De bakjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

  • Doorzichtige hekjes: Je kunt met de doorzichtige hekjes aparte vakken maken om de gemakkelijk aan verschillende kleuren tegelijk te werken.

Met deze grote bakjes van Diamond Painting Planet kun je jouw Diamond Painting tools georganiseerd en klaar voor gebruik houden!

Tips & Tricks voor het gebruik van een schudbakje

Elke painting die door Diamond Painting Planet wordt gekocht, wordt geleverd met een set accessoires, waaronder een schudbakje voor het Diamond Painten. Je weet dat het schudbakje perfect is om je diamanten in te bewaren terwijl je aan de painting werkt, maar je weet misschien niet hoe je het meeste uit dit handige hulpmiddel voor Diamond Painting kunt halen. Dus, wat is de beste manier om er een te gebruiken en hoe kan je jouw favoriete hobby naar een hoger niveau tillen? Lees deze blog om te weten hoe je dit het beste kunt gebruiken.

Koop met korting

Hebben we jou overtuigd van het gebruik van grote Diamond Painting schudbakjes? Probeer het uit met 15% korting! Gebruik de code: SCHUDBAKGROOT.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt