Vier Piano Day met Diamond Painting Planet! Diamond Painting Planet

Vier Piano Day met Diamond Painting Planet!

op Mar 29, 2022
Wij vieren Piano Day (Dag van de Piano)! Een wereldwijd event waarbij de piano centraal staat. 'Piano Day' valt jaarlijks op de 88-ste dag van het jaar, omdat een piano 88 toetsen heeft. Lees snel verder: want we geven korting!

Piano Day

Verschillende steden doen mee aan deze gezellige dag en zijn er verschillende podia verdeeld over vier dagen, van 25 tot en met 28 maart. Er is veel te kiezen, van klassiek tot hedendaags, van jazz tot minimal muziek. En zelfs film met pianomuziek. Hoe leuk als je deze dag mee kunt vieren met een Diamond Painting uit onze Muziek collectie? Start vandaag nog met een nieuw project!

Muziek Diamond Paintings

Bij Diamond Painting Planet bieden we een enorme collectie aan van diverse muziek en artiesten. Heb je onze collectie Muziek al bekeken? Door deze creaties kun jij jouw favoriete popster aan de muur hangen. We hebben Diamond Paintings van veel popidolen zodat je jouw favoriete zanger of zangeres kunt maken. Kies onder andere uit Michael Jackson 🕺🏿 en the Beatles 🎤! Wij bespreken de 5 meest verkochte Diamond Paintings uit deze collectie.

We hebben twee soort thema's in onze muziek collectie. Namelijk: artietsen en instrumenten. Hieronder vind je onze top artiesten Diamond Paintings.

Hieronder vind je onze top instrumenten Diamond Paintings.

David Bowie

David Bowie! Wie kent hem niet? Op 13-jarig leeftijd pakte hij, geïnspireerd door de jazz va het Londense West End, de saxofoon en belde hij Ronnie Ross op voor lessen. Vroege bands waarmee hij speelde, The Kon-Rads, The King Bees, the Mannish Boys en de Lower Third, gaven hem een introductie in de opzichtige wereld van pop en mod. 

Op deze Diamond Painting zijn zijn muzikale omzwervingen eind jaren '60 vastgelegd. Prachtige kleuren met een speciaal effect wat prachtig wordt vastgelegd op een Diamond Painting. Heb jij deze al gemaakt?

Kleurrijke muziekinstrumenten

Bespeel jij een muziekinstrument of heb je dat altijd al willen doen? Dit is je kans, maar dan op een Diamond Painting! Ontzettend leuk om te Diamond Painten door alle kleuren. Ze hebben ook nog eens veel details en zijn fantastisch om te Diamond Painten, vinden jullie niet?

Je ziet paintings voorbij komen van bekende artiesten of jouw favoriete instrument. Hier wordt iedereen gelukkig van toch!?

Piano

Wist je dat de piano eerst gravicembalo col piano e forte heette? Dat betekent: zacht en luid toetsenbordinstrument. Piano spelen lijkt ook heel erg op Diamond Painting: het is een ontspannende bezigheid. Het stimuleert ook het gebruik van beide hersenhelften. Hierdoor is het goed voor je leer- en denkvermogen. Je creativiteit, probleemoplossend vermogen en coördinatie worden er beter van.

Meer lezen over de effecten van Diamond Painten? Lees dan deze blog.

Opa en oma achter de piano

Deze Diamond Painting is een van onze meestverkochte. Vintage Diamond Paintings helpen om je woonkamer, slaapkamer en andere plaatsen mooier te maken. Bij Diamond Painting Planet geloven we dat niets zo uniek of persoonlijk als iets wat met liefde hand is gemaakt, daarom hebben we dit unieke vintage opa en oma achter de piano painting gecreëerd, waardoor je je geïnspireerd en enthosuiast zult voelen over deze prachtige hobby.

Deze prachtige vintage look past perfect bij Diamond Painten. Deze painting staat prachtig in huis. Koop nu met korting!

Freddie Mercury

Freddie Mercury, geboren als Farrokh Bulsara, was een Britse rockmusicus. Hij werd bekend als de zanger en 'frontman' van de groep Queen, en groeide uit tot een van de populairste rockartiesten en popzangers aller tijden. Hij stond bekend om zijn extravagante podiumpersoonlijkheid en zijn explosieve optredens. Hij staat ook te boek als de man met een stembereik van vier octaven wat buitengewoon is voor een mannelijke zangstem.

In deze Diamond Painting wordt hij dan ook meteen herkent. Hoe gaaf om deze op te hangen in de woonkamer of slaapkamer? Het brengt een ontzettend leuke sfeer en originele decoratie aan de kamer.

Korting, korting, korting!

Als je vandaag uit onze muziek collectie besteld, ontvang je een gratis Diamond Painting Luxe Pen bij je bestelling!

Gebruik de kortingscode: PIANODAG22. Happy painting 💜💛💙

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt