Top 4 Diamond Painting frustraties + hacks! Diamond Painting Planet

Top 4 Diamond Painting frustraties + hacks!

op Oct 14, 2022

Aan alle mede-liefhebbers van Diamond Painting: als je deze hobby al een tijdje uitvoert, weet je dat Diamond Painting niet altijd makkelijk is. Je hebt vast en zeker problemem gehad met ontbrekende diamanten, kreukels in het canvas, etc. Noem maar op. Dit zijn tenslotte enkele van de meest voorkomende maar lastige problemen die een uitdaging kunnen worden voor Diamond Painters van alle ervaringsniveaus. Elke keer dat je met kleine diamantjes aan het knutselen bent, kan het een beetje frustrerend worden als ze niet willen meewerken.

Maak je geen zorgen, je hebt geluk! Wij noteren hier enkele oplossingen voor die worstelingen. Er zijn een aantal uitstekende handige tools die zijn ontworpen om die kleine edelstenen te laten samenwerken. Je hoeft niet meer gefrustreerd te raken met benodigdheden en een leukere knutselervaring te hebben en prachtige kunstwerken te maken.

1. Ruimte tussen de diamanten

De ruimte tussen de diamanten kunnen heel licht of heel duidelijk zijn, afhankelijk van hoe zorgvuldig je onze diamanten op het canvas plaatst. De canvassen van onze Diamond Painting Planet-ontwerpen zijn precies berekend op de maat van onze diamanten, daarom is elke kloof die je op onze kits ervaart het resultaat van onze plaatsing van diamanten. Tussenruimte kun je het beste vermijden door voor enkele diamanten de meegeleverde pen te gebruiken. Hierdoor heb je de meeste controle en precisie tijdens het painten. Het gebruik van een multiplacer-pen kan ruimte veroorzaken vanwege de manier waarop de diamanten worden opgepakt. Als de diamanten niet precies in het schudbakje zijn uitgelijnd, zal de multiplacer kromme diamanten grijpen en deze stentjes uiteindelijk op een rommelige manier plaatsen. Multiplacer pennen kunnen spaties veroorzaken, niet alleen in hoe je de diamanten oppakt, maar ook hoe je ze neerzet. De randen van de multiplacer kunnen tegen de bestaande rijen diamanten drukken en verder openingen veroorzaken.

Hack: Gebruik onze Diamond Painting liniaal! Met dit onmisbaar hulpmiddel voor iedere Diamond Painter leg je de steentjes keurig recht. De steentjes blijven door de speciale liniaal in een mooie rij liggen zodat je een super strak resultaat krijgt! Meer lezen over hoe je een Diamond Painting liniaal moet gebruiken? Lees onze blog.

2. Luchtbellen in het canvas

Bij Diamond Painting Planet krijgen we nooit een klacht van luchtbellen onder de plaklaag op het canvas. Onze gegoten Diamond Painting Planet-lijm elimineert de kans op luchtbellen of vouwen die diamanten zouden kunnen veroorzaken. We rollen onze diamantdoeken ook rond een foamroller om kreukels of plooien te voorkomen. Als je aan een Diamond Painting van een ander bedrijf werkt en luchtbellen in het canvas hebt, lees dan deze blog om de luchtbellen en kreukels uit het canvas te krijgen.

Hack: Sommige Diamond Paintings moeten soms een lange weg afleggen om bij je te komen. En af en toe zie je misschien dat er een luchtbel in het canvas zit. De oplossing voor dit kleine dilemma is om de bel lichtjes kapot te maken met onze Papier Snijder. Pas op dat je het canvas niet snijdt. 

3. Ontbrekende diamanten

Ben je ooit halverwege geweest of was je bijna klaar met een schilderij tot je realiseerde dat je diamanten mist? Hoewel we 20% meer diamanten meesturen dan je nodig hebt om je kits te voltooien, kunnen er toch nog wel eens wat zakjes ontbreken. 

Hack: Het missen van de diamanten is zeer zeldzaam voor Diamond Painting Planet ontwerpen, maar we doen er alles aan om deze situaties zo snel mogelijk recht te zetten. Stuur ons een bericht en we lossen het gratis voor je op! Mis je steentjes van een andere leverancier of webshop? Dan kun je ze ook los bij ons bestellen.

4. Statische diamanten

Diamant Painting kan een beetje tijdrovend zijn, maar als je klaar bent, krijg je de voldoening van het hebben van een prachtig kunstwerk. Helaas is het niet altijd zo eenvoudig. Er is niets vervelender dan de tijd nemen om elke diamant op zijn precieze en juiste plek te plaatsen, alleen om te merken dat ze van het canvas vallen. Vierkante boren zijn vooral een punt van zorg omdat de edelsteen perfect moet worden gepositioneerd, anders springt hij van het canvas af. Als een diamant niet op zijn plaats zit, begint deze druk uit te oefenen op de omliggende diamanten, wat resulteert in hijsoefeningen en wie geniet daarvan?

Hack: Gebruik onze steentjesroller! Met deze Diamond Painting roller blijven al jouw schilderijen mooi en compleet. Het zorgt ervoor dat je alle opspringende steentjes weer makkelijk en stevig op hun plek kunt duwen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt