Nieuw: Meerdere Luiken Eigen Foto Diamond Painting Planet

Nieuw: Meerdere Luiken Eigen Foto

Diamond Painting Planet ·

Het hebben van een creatief bot in je lichaam is zo'n zegen! Diamond Painting is de nieuwste vorm van schilderen waarmee je kunstwerken van hoge kwaliteit kunt maken. Het kost bijna dezelfde inspanning en concentratie die nodig is om met kleuren te schilderen. Het verschil is dat het schilderij en de kleuren al voor je bepaald zijn.

Je hoeft dus niet voor het dilemma te staan ​​welke kleur je in een segment moet gebruiken. Met behulp van de beste kits voor Diamond Painten, kun je hoogwaardige en glanzende kunstwerken maken die zelfs jouw professionele schildervrienden jaloers kunnen maken.

Meerdere luiken

Op zoek naar een extra grote of een extra bijzondere Diamond Painting? Dan zit je met Diamond Paintings die uit meerdere luiken bestaan goed! Deze paintings vormen door 2 of meer luiken 1 groot geheel, wat een extra bijzonder effect geeft. We hebben diverse Diamond Paintings die bestaan uit meerdere luiken, zoals een painting van Las Vegas, een wereldkaart en nog veel meer!

Ook wel drie-, vier- of vijf luiken genoemd. In deze collectie vind je onze meerdere panelen Diamond Paintings. Een afbeelding dat uit drie onderling verbonden panelen bestaat. Alle panelen zijn full Diamond Paintings die je een stukje uit elkaar hoort op te hangen. Dit geeft een prachtig effect wanneer je met een afstandje het resultaat bewonderd. Erg mooi voor boven de bank bijvoorbeeld. Weer eens anders!

Meerdere Luiken Eigen Foto

Toch nog één stapje creatiever? Ga dan deze uitdaging aan! Maak van je Eigen Foto een Diamond Painting met meerdere panelen. Net iets moeilijker dan een gewone painting en ook nog heel uniek! 


Uitproberen? Bestel met korting!

Het is heel gemakkelijk; je hoeft helemaal niets te doen. Je upload een foto en wij doen het werk voor je. De Eigen Foto - 3 luik is in meerdere maten te bestellen en kun je in vierkante of ronde steentjes krijgen.

Eerst toch liever een voorbeeld van hoe het gaat worden? Mail dan de foto naar info@diamondpaintingplanet.com of stuur een verzoek via het contactformulier

Vandaag kun je bestelling met 15% korting. Gebruik de kortingscode: 3LUIKFOTO. Deze kun je invoeren tijdens het afrekenen in je winkelwagen.

Wie moet een Eigen Foto Diamond Painting kopen?

Mensen die een hobby willen proberen dat gemakkelijk te leren is - Diamond Painting houdt in dat diamaanten op een kleurgecodeerd canvas worden geplakt, dus er komt niet veel technische vaardigheid bij kijken, waardoor het een geweldig startpunt is.

Fans van glimmende dingen –  Afgemaakte Diamond Paintings zijn glorieus sprankelend, dus het is een perfecte hobby voor fans van glimmende dingen.

Iedereen die zijn eigen huisdecoratie wil maken - Je kunt je voltooide Diamond Painting inlijsten en tentoonstellen, wat perfect is voor mensen die hun eigen muurkunst willen maken. Zeker als het gaat om Eigen Foto's. Je hangt een persoonlijke herinnering aan de muur!

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!