Hou je van verrassingen? Probeer een Verrassing Diamond Painting! Diamond Painting Planet

Hou je van verrassingen? Probeer een Verrassing Diamond Painting!

op Apr 12, 2022

Hou je van verrassingen? Ja? Probeer dan een van onze nieuwe Verrassing Diamond Paintings! Je zult geen idee hebben welke afbeelding er op het canvas staat totdat je klaar bent (of bijna klaar bent) met de Diamond Painting. We sturen je een willekeurig Diamond Painting dat niet in de huidige collectie in onze webshop staat.

Een Verrassings Painting is ook perfect als je keuzestress hebt door alle prachtige Diamond Paintings op onze website. Dit is iets voor jou! Maak jouw Diamond Painting nog leuker door vandaag nog jouw eigen Verrassings Painting te kopen! Klik hier om te bestellen.

Verrassings Painting

Bij Diamond Painting Planet bieden we Verrassings Paintings aan in veel verschillende categorieën... zodat je iets kunt kiezen waarvan je weet dat je het leuk zult vinden. De categorieën waaruit je kunt kiezen zijn: 

Dikke Dames

Films & Cartoons

Bekende schilderijen

Dieren

Kleurrijk

Kerst

Kinderen

Halloween

Voetbal

Teksten

Voertuigen

Cultuur & geloof

Steden & landschappen

Nederland

Bloemen & planten

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt een blanco canvas waarop alleen alle symbolen staan, volg de kleurenkaart zoals gewoonlijk, door de gekleurde diamanten op het bijbehorende symbool te plaatsen, en je zult aangenaam verrast zijn met je voltooide meesterwerk. Kijk hoe het tot leven komt tijdens het Diamond Painten.

Alle Verrassings Diamond Paintings worden geleverd met alles wat je nodig hebt om het kunstwerk te maken. Diamond Painting is gemakkelijk te leren en super leuk om te doen. Elke kit bevat hoogwaardige, in kleur bedrukte canvas, voorgesorteerde diamanten, Diamond Painting Pen, schudbakje, pincet en wax. Je rolt gewoon het canvas uit, kiest je eerste kleurenset (door de naam van het kleurenpakket af te stemmen op de symbolenlijst op het canvas), doopt de pen in de wax om het gemakkelijk op te pakken en plaats je diamanten in de daarvoor bestemde gebieden.

Ontvang een gratis 20x20 Verrassings Painting!

Vind je het toch nog wat spannend en weet je niet zeker of je dit wel moet bestellen? Probeer het dan uit met onze korting. Vandaag geven we een gratis 20x20cm Verrassings Painting weg bij bestellingen vanaf €35!

Gebruik de kortingscode: VERRASSING35

Dus waar wacht je nog op? Bestel nu!

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt