Hoe je je leven kleurrijker kunt maken met Diamond Painting stickers Diamond Painting Planet

Hoe je je leven kleurrijker kunt maken met Diamond Painting stickers

op Apr 11, 2023

Diamond Painting stickers zijn een creatieve en leuke manier om je leven op te fleuren met kleur en glitter en veel plezier te beleven aan het maken ervan. Je krijgt de prachtige stickers als een doe-het-zelf-knutselpakket dat alles bevat wat je nodig hebt om het af te werken. Breng eenvoudig de kleine, sprankelende diamanten aan op de zelfklevende stickersjablonen en in een mum van tijd heb je kleine kleurrijke stickers die, als ze klaar zijn, overal kunnen worden geplaatst om je wereld nog kleurrijker en sprankelender te maken. Ontdek in deze blogpost hoe je de Diamond Painting stickers maakt en wat je ermee kunt doen.

Plezier met Diamond Painting stickers

Of je nu een ervaren Diamond Painting-artiest bent of voor het eerst met deze hobby experimenteert, of je nu alleen of samen wat creatief plezier wilt hebben, Diamond Painting stickers bieden jong en oud een leuke manier om artistieke vaardigheden te ontwikkelen en prachtige resultaten te behalen. Diamond Painting stickers zijn daarom een geweldige manier om creatief aan de slag te gaan en iets te creëren dat zowel kinderen als volwassenen zal plezieren.

Voor volwassenen kunnen Diamond Painting stickers een therapeutische ervaring zijn die helpt om stress te verlichten, de geestelijke gezondheid te bevorderen en ontspanning te vinden. De vereiste precisie bij het plaatsen van de diamanten op de sjabloon kan ook de fijne motoriek verbeteren en de concentratie verhogen. Vanwege hun kleine formaat zijn individuele stickers prachtige projecten om even uit het dagelijks leven te halen en tegelijkertijd een afgewerkt resultaat te krijgen dat meer plezier en kleur in het dagelijks leven brengt.

Kinderen zullen blij zijn met de sprankelende diamanten, felle kleuren en schattige ontwerpen. Het werken met de kleine steentjes kan hun oog-handcoördinatie verbeteren en hen helpen geduld en doorzettingsvermogen te ontwikkelen. Na het voltooien van hun werk is het een bijkomend positief effect dat kinderen veel plezier beleven aan het in hun handen houden van een zelfontworpen sticker en het verfraaien van een notitieboekje, pennenhouder of etui.
Al met al bieden Diamond Painting stickers dus een geweldige kans om in een overzichtelijke tijd een creatieve activiteit te ontplooien die alle leeftijdsgroepen zal bekoren.

Hoe maak ik Diamond Painting stickers?

Volg deze stappen om prachtige glinsterende Diamond Painting stickers te maken van je doe-het-zelfpakket waarmee je veel plezier kunt beleven aan het maken en inrichten van je huis:

 1. Knip je favoriete sticker uit het stickervel.
 2. Kies dan een kleur van je ontwerp, kijk welk symbool erop gedrukt staat en pak het zakje met diamantstenen met hetzelfde symbool.
 3. Open de zak voorzichtig met een schaar door een hoek af te knippen en giet de diamantstenen in het Diamond Painting schudbakje die in de set zit.
 4. Gebruik de Diamond Painting pen, ook inbegrepen in de set, met een beetje wax op de punt van de pen om de stenen op te pakken en te plaatsen.
 5. Verwijder nu de beschermfolie van het oppervlak van je sticker en plak de diamantstenen op de juiste plek.
 6. Ga kleur voor kleur verder totdat de hele sticker bedekt is met diamanten.
 7. Nu is de sticker klaar en kun je hem van het rugpapier afpellen en ergens plakken waar hij je leven kleurrijker en vrolijker zal maken.

  Meer kleur en glitter met Diamond Painting stickers

  Diamond Painting stickers zijn ideaal om alleen of samen plezier te hebben. Omdat ze in veel verschillende designs en dus met heel verschillende motieven verkrijgbaar zijn, garanderen ze creatief knutselplezier voor iedereen! Ze zijn een geweldige bezigheid als...

  • het slecht weer is en je hebt geen idee meer wat je binnenshuis moet doen
  • familie of vrienden op bezoek zijn en je hebt voor iedereen iets te doen nodig
  • de gebruikelijke vrijetijdsbesteding zijn aantrekkingskracht heeft verloren
  • er een kinderfeestje is en een creatief programmaonderdeel ontbreekt nog
  • ouders of grootouders graag iets creatiefs willen doen met de kinderen om samen onvergetelijke herinneringen te creëren

  Al tijdens het maken van de Diamond Painting stickers kan creativiteit worden ervaren en de kleurrijke glinstering van de kleine steentjes maakt het creatieproces tot een plezier. Maar de afgewerkte stickers zijn ook ware kunstwerken en kunnen gebruikt worden als sprankelende decoratie voor je huis, als kleurrijke cadeaus voor vrienden en familie of als persoonlijke herinnering. Er zijn eindeloos veel toepassingen voor Diamond Painting stickers! De motieven kunnen bijvoorbeeld op vrijwel elk glad en plat oppervlak worden geplakt:

  • als decoratie op een notitieboekje, schriften of een waterfles
  • als decoratief element om een oude gsm-hoes, laptop of tablet een nieuwe glans te geven
  • als blikvanger voor een bloempot, de koelkast of een pennenhouder
  • als designelement op zelfgemaakte wenskaarten, cadeauhangers of fotoalbums

  Je kunt weer creatief aan de slag met de andere toepassingen, want er zijn zoveel toepassingen en objecten die je ermee kunt decoreren. Wees inventief en maak je huis en je leven kleurrijker, glinsterender en mooier!

  10% korting op Diamond Painting stickers

  Wil je onze Diamond Painting stickers eens uitproberen? Gebruik dan onze kortingscode voor 15% korting: STICKER10.

  Laat een reactie achter

  Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt