DIY Valentijnscadeaus met Diamond Painting Planet Diamond Painting Planet

DIY Valentijnscadeaus met Diamond Painting Planet

op Feb 04, 2022

Fijne Valentijnsdag! Nou ja... bijna. Valentijnsdag valt elk jaar op 14 februari. Het is een romantische feestdag die de liefde over de hele wereld viert. Dit is een mooi moment om je dierbaren op te vrolijken met leuke verrassingen, samen een feestelijke nacht door te brengen en elkaar meer liefde te geven dan normaal.

Als Diamond Painters weten we hoeveel toewijding en liefde er in elk project zit. Dus als het op cadeaus aankomt, vinden we DIY (doe-het-zelfcadeaus) de beste! Er is niets bijzonders dan kunst vanuit het hart geven. We helpen je graag bij het kiezen van het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

Eigen Foto Diamond Painting Bundel + korting!

Natuurlijk is de eerste, meest voor de hand liggend een Eigen Foto Diamond Painting! Wij bieden dan ook een geweldig Eigen Foto Diamond Painting Bundel aan die compleet wordt geleverd met alle bijbehorende accessoires zodat je meteen aan je project kunt beginnen.

Dit is een geweldige manier om je zorgzame kant te laten zien en een cadeau voor je vriend te maken dat echt uit het hart komt. Je kunt een grappige foto of een familiefoto kiezen of zelfs een tekening uploaden die jouw vriend/vriendin heeft gemaakt. Dit is zo'n attent cadeau dat het zeker gewaardeerd zal worden!

Je kunt dit romantische ontwerp aan je geliefde geven. Als alternatief kunt je het voltooide kunstwerk inlijsten en er nog vele jaren van genieten.

Deze unieke Eigen Foto Diamond Painting Bundel is speciaal voor jou gemaakt! Inclusief een Eigen Foto, 28-delige opbergdoos en een lichtplaat. Koop het nu met 20% korting voor maar €59,95!

 

Cadeau inspiratie voor Valentijnsdag

Heb je onze nieuwste collectie al gezien? We hebben speciaal een Valentijnsdag collectie aangemaakt met cadeau inspiratie wat jij aan jouw geliefde kunt geven. Het gaat van accessoires naar Diamond Paintings en wordt elke dag nog aangevuld! 

Verrassings Diamond Painting

Krijg je keuzestress door alle prachtige Diamond Paintings op onze website en wil jij je laten verrassen? Dan is dit iets voor jou!

Bestel een Verrassings Painting uit de gewenste collectie, zoals Dikke Dames, Films & Cartoons of Kleurrijk. Je ontvangt dan een Diamond Painting thuis die in deze collectie te vinden is! Welke dat is... dat weet je natuurlijk pas als je het ontvangt! Bekijk de gehele collectie hier.

 

Diamond Painting van zijn/haar favoriete Disney-personage

Hier is nog een cadeau-idee voor Diamond Paintings die je kunt overwegen. Je kunt bij ons kiezen uit een verschillende paintings van Films & Cartoons, waaronder ook verschillende Disney-figuren. 

Als je een Diamond Painting wilt geven voor iemand met hun favoriete personage, zullen ze enorm verrast zijn! Je vindt paintings van Mickey Mouse, Frozen, Harry Potter, Winnie de Poeh, Super Mario en nog veel meer. Bekijk meer dan 60 Diamond Paintings om de perfecte voor je vriend of familielid te vinden. Ze zullen het waarderen dat je ze zo goed kent en hun favoriete personage op een Diamond Painting canvas hebt gezet. Bekijk alle paintings hier.

 

Creatieve en glimmende sleutelhangers of oorbellen

Ken jij iemand die altijd zijn/haar sleutelbos kwijtraakt of vind je dat de ander een paar mooie oorbellen verdient? Je kunt bij ons sleutelhangers en oorbellen bestellen die je zelf kunt Diamond Painten! Maak je eigen Diamond Painting sleutelhangers en oorbellen met deze doe-het-zelf pakketten; hiermee maak jij de leukste eyecatchers voor aan je sleutelbos of als accessoire.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt