Diamond Painting notitieboekjes - een notitieboekje van het digitale tijdperk Diamond Painting Planet

Diamond Painting notitieboekjes - een notitieboekje van het digitale tijdperk

op Jan 30, 2023

Voor de creatieve geest is er geen vervanging voor pen en papier. Ondanks de komst van het digitale tijdperk is er een zekere zekerheid als het gaat om schrijven op papier. We hebben misschien verschillende schrijfsoftware geïnstalleerd op ons mobiel of laptop, maar het gevoel van een penpunt dat heerlijk op papier komt, is onmiskenbaar vreugdevol. Gedachten op papier zetten, mindmaps tekenen, met fantasie krabbelen, dit is allemaal een must voor de creatieve geest. De gedachtenstroom komt op gang als de pen het papier raakt. Om snel baanbrekende ideeën op te schrijven en aantekeningen te maken, is een notitieboekje een onmisbaar briefpapier voor elke man en vrouw.

Vreugde van gepersonaliseerde notitieboekjes

Schrijven is een geweldige oefening voor iedereen en het is een geweldige manier om jezelf op een persoonlijke plek uit te drukken. Een notitieboekje kan een geweldige manier zijn om ideeën op te vangen zodra ze bij je opkomen. Zeker wanneer je gepersonaliseerde notitieboekjes gebruikt die exclusief naar jouw smaak zijn ontworpen. Door een notitieboekje te personaliseren, wordt het jouw eigen. Het kan het ook nuttiger maken, items bij de hand houden en je helpen georganiseerd te blijven.

Doe het allemaal zelf!

Als je het beu bent om aantekeningen te maken in een alledaags notitieboekje, maak je je eigen notitieboekje met personaliseringstool of DIY-praktijken door een fantastische voorkant voor je nieuwe notitieboekje te ontwerpen met een afbeelding of foto die je uit je verzameling kiest. Je past de voorkant, achterkant en rug aan met tekst, foto's en afbeeldingen om het uniek te maken. Je voegt een ontwerp toe dat je zelf hebt gemaakt en dat je creatieve kant aanspreekt, of soms een speciale boodschap om je aan het schrijven te houden als je geen zin hebt om pen op papier te zetten. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Zorg ervoor dat jouw notitieboekje de persoonlijkheid van jouw geliefde vertegenwoordigt en zich onderscheidt van de massa. Doe-het-zelf notitieboekjes zijn perfect om een vleugje elegante verfijning toe te voegen aan je verzameling briefpapier. Het is ook een uitstekend cadeau-idee voor niet alleen jouw dierbaren, maar ook voor werknemers of kennissen.

1. Pauw Diamond Painting notitieboekje

Je kunt een indrukwekkende notitieboek maken door het simpelweg te versieren met kleine juwelen zoals Diamond Painting. Het is bijna een best bewaarde geheim om van je saaie notitieboekjes waardevolle exemplaren te maken. Dieren op je notitieboekjes is de nieuwste coolheid waarmee je kunt pronken, net als de kleuren en veren van een pauw.

2. Vlinder Diamond Painting notitieboekje

Notitieboekjes zijn klein en duurzaam, omdat je ze overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt veel verschillende dingen hebben die je moet plannen en bijhouden, en het is zo belangrijk om alles bij te houden in één notitieboekje dat je onderweg kunt meenemen. Deze Diamond Painting vlinder notitieboek is een eyecatcher. Door de vrolijke kleuren van deze vlinder en de achtergrond valt jouw kunstwerk meteen op. Het helpt je kalm en gezond te blijven tussen alle drukte van de dagelijkse routine.

Vlinder Diamond Painting notitieboekje

3. Dolfijnen Diamond Painting notitieboekje

We houden veel dingen in ons hoofd, maar we zetten minder op papier. Al die gedachten en ideeën die rond stuiteren, kunnen soms overweldigend aanvoelen. Je hebt takenlijsten, hoop, dromen, geheimen, mislukkingen, liefde, verlies, ups en downs. Een geweldige manier om je gedachten te ordenen en je hoofd leeg te maken, is door ze op te schrijven in een dagboek.

De inhoud van een dagboek kan willekeurige gedachten, lijsten, ideeën, afbeeldingen, krabbels, herinneringen, songteksten en al het andere bevatten dat in je opkomt. Dit notitieboekje van dolfijnen zal hopelijk de slechte gedachten filteren.

Dolfijnen Diamond Painting notitieboekje

4. Paard Diamond Painting notitieboekje

Een nieuw jaar komt met nieuwe doelen - en een lange lijst met dingen die je moet doen om ze te bereiken. Planners en organisatoren horen bovenaan je boodschappenlijstje te staan. Met inspirerende zinnen, het volgen van doelen en vision boards helpt deze planner je uit te groeien tot de persoon die je hoort te zijn. Het kleurrijke Diamond Painted paard-ontwerp maakt het nog interessanter en spannender om te gebruiken.

Paard Diamond Painting notitieboekje

Korting op jouw favoriete notitieboekje

Notitieboekjes zijn een plek waar je ook kunt schrijven over reizen die je hebt gemaakt, wat je hebt geleerd tijdens en de ervaringen die je hebt opgedaan. Het is een verzameling avonturen, verhalen, herinneringen en ontdekkingen. Steek kaartjes, flesetiketten, fragmenten uit lokale kranten, bonnetjes, enz. Je hebt een dik, vol geheugenboek om in terug te kijken.

Gedachten en herinneringen zijn leuk - en je dagboek zou dat ook moeten zijn! We zijn er zeker van dat de kleine sprankelende diamanten ook in jouw ogen zullen stralen. Bestel vandaag met 15% korting. Gebruik de kortingscode: NOTITIEBOEK15 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt