De mooiste kleurrijke Diamond Paintings voor Pride Maand! Diamond Painting Planet

De mooiste kleurrijke Diamond Paintings voor Pride Maand!

Diamond Painting Planet ·

Morgen begint Pride Maand! Hoera. Dat vieren we met onze mooiste kleurrijke Diamond Paintings.

Tijdens COVID moesten we allemaal creatieve manieren bedenken om Pride Maand virtueel te vieren tijdens quarantaine. Gelukkig hebben we sindsdien een lange weg afgelegd en omdat het voor ons allemaal veiliger wordt om ons leven weer te leven en buiten te zijn met vrienden en familie, zijn we verheugd om dit jaar Pride Maand in te gaan en liefde over de hele wereld te vieren.

Pride Maand vastleggen

Juni is het officiële begin van de zomer en de tijd om Pride te vieren. Dat klopt, de hele maand staat in het teken van de LGBTQ+-gemeenschap en het vieren van diversiteit, gelijkheid en zichtbaarheid. Er zijn veel manieren om Pride te vieren, van het leren van de geschiedenis van de beweging tot het ondersteunen van de diverse reeks van LGBTQ+ stemmen, tot het steunen van lokale LGBTQ+ bedrijven en liefdadigheidsinstellingen, tot simpelweg een bondgenoot zijn van je vrienden en familie die zich identificeren als LGBTQ+. Om je op weg te helpen, hebben we een lijst met ideeën samengesteld die de vreugde en zelfexpressie van Pride Maand vastleggen.

Dus hoe kun je Pride Maand 2022 dit jaar vieren?

Wij hebben een lijst samengesteld met 5 mooiste kleurrijke Diamond Paintings die je deze maand virtueel, thuis of samen met vrienden en geliefden kunt maken om trots te vieren.

Als je van kruissteek of schilderen op nummer houdt, zul je dol zijn op Diamond Painting. Breng honderden sprankelende diamantjes één voor één aan op een genummerd canvas schilderij (onze kits bevatten alle materialen die je nodig hebt). Het eindresultaat is een levendig schilderij dat uniek en echt van jou is! Het is ontspannend, geschikt voor alle leeftijden en geeft je een prachtig kunstwerk om in je huis op te hangen.

Eigen Foto Diamond Painting

Leg Pride Maand vast door een Eigen Foto van jouw favoriete Pride-momenten of hoogtepunten. Als je Pride in het verleden hebt gevierd, neem dan je beste momenten uit die ervaringen en verander ze in gepersonaliseerde Diamond Paintings die jij of een geliefde kan maken en koesteren. Het maken van Eigen Foto Diamond Painitngs is een geweldige manier om de verhalen te bewaren over hoe Pride eruitziet in jouw wereld - of het nu een onvergetelijk dansfeest is waar je deel van uitmaakte, een ongelooflijke brunch die je nooit zult vergeten, of gewoon leuke foto's van je persoonlijke Pride besties en cheerleaders die er altijd voor je zijn geweest. 

Kleurrijke Diamond Paintings

Een creatieve manier om Pride Maand te vieren, vooral met kinderen, is om ze DIY-artwork te laten maken ter ondersteuning van de LGBTQ+-gemeenschap. Een snelle zoektocht in onze kleurrijke collectie onthult een eindeloos assortiment kleurrijke ontwerpen, waaronder regenbooghoofdbanden, sieraden, banners, dromenvangers, posters en meer.

Als je ver weg bent van dierbaren, is een kunst-/DIY-sessie over lange afstand voor je LGBTQ+-vrienden op Zoom of FaceTime een geweldige manier om Pride samen te vieren. 

1. Kleurrijke harten

We beginnen met het populaire, universele symbool voor liefde. Namelijk: een hart. Denk maar eens aan uitdrukkingen als “hartstochtelijke liefde”, “Je hebt mijn hart gestolen”, “mijn hartendiefje” of aan de diverse afbeeldingen op valentijnskaarten. Ook in de kunst wordt het hart vaak gebruikt om de liefde te verbeelden, net als Diamond Paintings. Perfect voor Pride Maand!

2. Kleurrijke kitten met vlinder

Deze painting heb je waarschijnlijk al wel vaker gezien om te verven op kleur. Maar in plaats van de boel vies te maken met verf kan je deze painting ook Diamond Painten. Je hoeft niet te wachten tot de verf is opgedroogd om deze kitten af te maken.

3. Abstract Amsterdam

Amsterdam ligt in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het is ook de stad waar Pride Maand het grootste wordt gevierd! Het ligt aan de Amstel en het IJ. Het staat bekend om de prachtige grachten en grachtenhuizen. Prachtig op een Diamond Painting! Deze is exclusief bij Diamond Painting Planet en dus nergens anders te verkrijgen. 

4. Kruiden

Kruiden zijn de 'spice of life'! Wil jij wat spice toevoegen aan jouw leven? Dan is deze Diamond Painting op jouw lijf geschreven! Ook leuk om een groot formaat te bestellen en met je vrienden en familie samen te werken aan één groot project.

5. Struisvogel

De struisvogel is de grootste en zwaarste nog levende vogel en de snelste loopvogel ter wereld. De struisvogel is nauw verwant aan andere grote loopvogels, maar deze blijft natuurlijk super uniek. Hartstikke kleurrijk om deze maand te Diamond Painten!

Vier Diamond Painting Planet

Je identiteit is wie je bent, dus liefde groot en liefde trots. Draag je individualiteit en zelfexpressie met trots, vier het met je favoriete mensen en uitverkoren families. Hoe je Pride Maand ook viert, het is een tijd om samen te komen en samen te staan met de LGBTQ+-gemeenschap in haar strijd voor gelijkheid en LGBTQ+-rechtvaardigheid.

Trots is veel meer dan een maand, het is hoe je je dagelijkse momenten, groot en klein, eert en viert, van overgangen tot coming-out tot het eren van je gekozen gezin of het starten van een eigen gezin. Het is een tijd om alle unieke en eenvoudige levensmomenten vast te leggen die uw unieke, hardop, trotse leven kleurrijker, zinvoller en opmerkelijker maken.

Laat een reactie achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Op de hoogte blijven van nieuwe blogs?

Meld je aan om onze nieuwe blogs, tips & tricks en nieuwe artikelen niet te missen!