5 tips voor Diamond Panting familieplezier tijdens quarantaine Diamond Painting Planet

5 tips voor Diamond Panting familieplezier tijdens quarantaine

op Mar 15, 2021

Laten we eerlijk zijn: het is een uitdagende tijd waarin we leven. De meeste van ons zitten vast in ons huis omdat de COVID-19-pandemie de meeste dingen heeft stilgelegd. Kinderen zijn thuis van school. Ouders zijn thuis van werk. En we hebben iets nodig om onze geest bezig te houden.

We missen allemaal onze reguliere activiteiten buitenshuis, maar gelukkig is er: Diamond Painting.

Hier zijn een paar tips om met het hele gezien plezier te hebben met Diamond Painten:

1. Maak een plan

Je weet hoe broers en zussen zijn: alles moet eerlijk zijn. Er zijn twee opties om hiermee om te gaan:

  • Iedereen heeft zijn eigen Diamond Painting
  • Kies een Diamond Painting voor iedereen

Als jullie samen aan een Diamond Painting gaan werken, zorg er dan voor dat je iets kiest waar iedereen enthousiast van kan worden. Je kunt echt iets toevoegen aan het plezier door iedereen zelf te laten kiezen of een Eigen Foto Diamond Painting te bestellen. Beide opties zijn een leuke manier om de slaapkamers van de kinderen te versieren.

kinderen diamond painten

Als de kinderen niet eerder een Diamond Painting hebben gemaakt, is een goede eerste stap ook om een proefpakket te bestellen.

 

2. Laat meerdere mensen tegelijk werken

Als je meer dan één Diamond Painting hebt of in het verleden meerdere paintings hebt gemaakt, dan heb je vast ook meerdere pennen en schudbakjes. Er kunnen dan ook meerdere mensen tegelijk Diamond Painten.

familie diamond painten

 

3. Doe je best om te ontspannen met je kinderen

Diamond Painting is super ontspannend als je het zelf doet. Maar als er een paar kinderen bij komen kijken, kan dit het tegenovergestelde effect hebben als je niet bent voorbereid.

Er zullen bijvoorbeeld veel steentjes op de grond vallen. En je krijgt uiteindelijk gemengde kleuren. Gelukkig zijn er genoeg extra diamanten, dus als er wat kwijtraakt, is niet alles verloren. Het kan natuurlijk ook handig zijn om een opbergdoos aan te schaffen.

 

4. Luister naar wat muziek

Een beetje muziek maakt het Diamond Painten nog leuker. Je kunt een afspeellijst maken door elk gezinslid een paar nummers te laten kiezen om toe te voegen. 

Of je kunt het leuk voor jezelf maken door je eigen afspeellijst met muziek uit de jaren 80 en 90 te maken.

Diamond Painten

 

Dus daar heb je het: de ingrediënten voor een leuke avond met Diamond Paintings met het hele gezin. Als je dit nog nooit eerder hebt geprobeerd, dan is dit het perfecte moment om een paar Diamond Paintings uit te kiezen en je gezin iets bijzonders tel aten doen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt