4 hobby's die lijken op Diamond Painting en waarom we er dol op zijn Diamond Painting Planet

4 hobby's die lijken op Diamond Painting en waarom we er dol op zijn

op Oct 16, 2021

In de afgelopen jaren is Diamond Painting enorm populair geworden. Als jij een van de miljoenen mensen bent die aan het eind van de dag graag tot rust komt door middel van Diamond Painting, dan ben je zeker niet de enige! Een ontspannende en therapeutische hobby. Het is een prachtige hobby voor iedereen die de voldoening waardeert om met zijn eigen twee handen iets moois te maken.

Diamond Painting - Diamond Painting Planet

Het maakt niet uit hoeveel je van Diamond Painting houdt, het is waarschijnlijk niet de enige manier waarop je je vrije tijd wilt besteden. Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om de tijd door te brengen, hebben verschillende hobby's overeenkomsten met Diamond Painting. Van het voltooien van sprankelende kledingstukken tot het creëren van borduurwerk, hier zijn een paar van onze favoriete activiteiten.

Breien

Net als bij Diamond Painting, kun je met breien mooie dingen maken met slechts een paar basisbenodigdheden. In plaats van diamanten en wax, heb je garen en naalden nodig. Het vereist geen speciale vaardigheden en het is voor iedereen mogelijk om kunstenaar te zijn.

Diamond Painters houden om verschillende redenen van breien. Net als Diamond Painting, is breien een geweldige manier om te ontspannen en te ontstressen. Het is ook goed voor je mentale gezondheid. 

Breien is een geweldige manier om een ​​mooi decor voor je eigen huis te maken. Maar je kunt ook prachtige geschenken maken. Of je nu iemand bent die graag voor jezelf knutselt of je creaties liever cadeau doet aan vrienden en geliefden, je zult net zoveel van breien houden als van Diamond Painting.

Haken

In plaats van naalden heb je voor haken, haken nodig (logisch, toch?). Houd er echter rekening mee dat als je gewend bent op twee naalden te breien, haken met een enkele haak lastiger is dan het lijkt! Het is even oefenen en wennen, maar als je een paar basissteken onder de knie hebt, kun je speelgoed, kleding, accessoires en huishoudelijke artikelen haken.

Leren haken is een uitstekende optie voor zowel beginners als ervaren breiers. Als je weet hoe je beide moet doen, kun je garen transformeren in allerlei ongelooflijke dingen.

Naaien

Kledingstukken en accessoires met de hand maken is een van de meest bevredigende dingen van breien. Door te leren naaien, kun je die voldoening nog verder brengen. Met wat stof, draad, een naaimachine en een paar basisbenodigdheden, kun je alles maken, van comfortabele pyjama's tot een ontzagwekkende bruidsjurk. En natuurlijk kun je ook dekens, dekbedden en andere huishoudelijke artikelen naaien.

Als je graag functionele artikelen - zoals kleding, accessoires en huishoudlinnen - met de hand breit, zul je waarschijnlijk dol zijn op naaien. Deze hobby kost iets meer om te beginnen dan sommige van de andere op deze lijst, maar er zijn naaimachines voor elk budget. Misschien kun je er zelfs een kopen bij een kringloopwinkel om jezelf wat geld te besparen.

Borduurwerk

Net als Diamond Painten is borduren de laatste jaren weer populairder geworden. Er zijn een paar verschillende methoden, en ze zijn allemaal bevredigend en ontspannend. Of je nu eenvoudige bloemen en ontwerpen op je kleding borduurt, of je de kunst beheerst om complexe kruissteekontwerpen te voltooien, je zult zeker dol zijn op borduren als je van Diamond Painting houdt!

Als je op zoek bent naar een meer hands-off benadering, zijn borduurmachines een uitstekend alternatief voor met de hand naaien. Met behulp van een machine kun je prachtige ontwerpen aan stof toevoegen in een fractie van de tijd van handmatig borduren.

Diamond Painting - Diamond Painting Planet

Conclusie

As je van Diamond Painten houdt, zijn er veel andere hobby's die je zeker even leuk zult vinden. Als je Diamond Painting nog niet hebt geprobeerd, dan raden we je het aan om eens te proberen! De andere activiteiten zijn een geweldige manier om pauze te nemen van het Diamond Painten. Als je voor Diamond Painting Planet kiest, kun je er zeker van zijn dat je een pakket van hoge kwaliteit krijgt dat alles bevat wat je nodig hebt!

Weet je nog niet zeker of Diamond Painting wel jouw ding is, maar je vindt breien, haken, naaien of een borduurwerk maken wel leuk? Probeer Diamond Painting dan uit met onze proefpakketten!

Haha, grappig. Ik doe het ook allevier.

Maria | Mar 29, 2023

Klopt. Ik hou mij ook bezig met alle 4 hobby’s. Zo vlieg ik van het één naar het ander.

Maria | Mar 29, 2023

Ik heb veel, hobbys brie kaarten pinten lees ik wissel af ik last an tunnelsyndroom gr van christel
Thee zakjes vouw

Christel | Mar 29, 2023

Alle 4 zijn mijn hobby’s de wissel meestal af

Corry | Nov 11, 2022

Ik brei, haak en naai. En doe ook aan diamondpainting. Grappig om te lezen dat als je het één doet, je het andere waarschijnlijk ook doet. In mijn geval klopt dat wel.

Sylvia | Aug 17, 2022

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt