3 voordelen van een lichtplaat voor Diamond Painting Diamond Painting Planet

3 voordelen van een lichtplaat voor Diamond Painting

op Nov 14, 2021

Oké, dus je bent verslaafd aan Diamond Painting. We snappen het helemaal. Het is een superleuke hobby waar je alleen of met vrienden aan kunt werken, en je krijgt uiteindelijk een prachtig meesterwerk! Maar als je Diamond Painting echt serieus neemt, zijn er een paar essentiële hulpmiddelen waarin je kunt investeren om jouw ervaring nog beter te maken.

Lichtplaten kunnen de nauwkeurigheid aanzienlijk verbeteren wanneer je de diamanten op het canvas plaatst, en ze kunnen ook helpen om extra licht te geven als je 's nachts of in een donkere kamer aan het painten bent. Hieronder zetten we de voordelen van een lichtplaat op een rijtje.

Wat is een lichtplaat?

Een Diamond Painting lichtplaat is een dun, lichtgewicht apparaat dat kan worden aangesloten om het oppervlak te verlichten. Het doel van een lichtplaat is om een lichtbron te creëren voor onder een object, stuk papier of een bepaald patroon. Veel verschillende soorten creatievelingen gebruiken deze lichtplaten om te helpen bij hun werk. Je kunt als Diamond Painter bijvoorbeeld een lichtplaat gebruiken om het canvas van jouw Diamond Painting te verlichten, zodat je een helder oppervlak hebt om op te werken met veel licht. Het wordt gemakkelijker om de diamanten op de juiste plaats op het patroon te plakken en de verschillende kleuren op de afbeelding op te merken.

 

Waarom een lichtplaat gebruiken voor Diamond Painting?

1. Je kunt de patronen duidelijker zien

Hoewel de voltooide Diamond Painting meestal vrij groot is, zijn de diamanten steentjes die dit effect creëren erg klein, wat betekent dat de kleine vierkanten waar de kralen moeten worden geplaatst ook vrij klein zijn. Het is niet ongebruikelijk dat mensen moeite hebben om elk afzonderlijk vierkant op een diamantpatroon te zien. Soms kunnen twee verschillende kleuren erg op elkaar lijken, vooral wanneer ze dicht bij elkaar worden geplaatst.

De lichtplaat kan dit probleem volledig oplossen. Hoe langer je naar hetzelfde beeld staart, hoe moeilijker het wordt om kleine verschillen zoals deze op te merken. Daarom beschouwen zoveel mensen een lichtplaat als een essentiële accessoire voor Diamond Painting.

2. Je kunt s'avonds en in donkere ruimtes te werk gaan

Velen van ons houden ervan om 's avonds te gaan zitten om te Diamond Painten, te knutselen of gewoon te ontspannen. Als je elke avond wat tijd hebt om aan je laatste project te werken, heb je het misschien frustrerend gevonden om 's avonds laat aan een Diamond Painting te werken. Het gebrek aan natuurlijk zonlicht, in combinatie met het verlichtingsniveau in jouw huis, kan het ook moeilijk maken om het patroon te onderscheiden.

Lichtplaat is dan ook de perfecte oplossing. Het hele uitgangspunt van het lichtplaat is dat het LED-licht straalt door een doorschijnend oppervlak als een Diamond Painting raster. Het extra licht maakt het gemakkelijk om op elk moment van de dag of nacht aan jouw Diamond Painting project te werken.

3. Het is gemakkelijk mee te nemen

Als je een Diamond Painting fan bent die vaak onderweg is, wil je waarschijnlijk je painting meenemen. Het verplaatsen van jouw Diamond Painting van de ene naar de andere plaats kan echter vervelend zijn, omdat verschillende lichtsituaties van invloed zijn op hoe je de diamanten kunt zien. Maar sommige mensen willen misschien niet met een zwaar apparaat rondsjouwen. Gelukkig is de originele lichtplaat van Diamond Painting Planet van extreem lichtgewicht, wat betekent dat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

Bekijk ook deze andere handige accessoires 👇🏼

Verbeter je Diamond Painting vaardigheid met een lichtplaat

Bij Diamond Painting Planet hechten we veel waarde aan het promoten van creativiteit en hopen we ieder van jullie te inspireren. Diamond Painting is een uitstekende manier om stress te verlichten en angstgevoelens te beheersen, terwijl je ook een leuke, nieuwe vaardigheid leert.

Bekijk onze selectie prachtige Diamond Painting kits die beschikbaar zijn in verschillende categorieën, zoals dierenbloemen & planten en steden & landschappen. Nadat je je Diamond Painting hebt geselecteerd, is het tijd om ervoor te zorgen dat je alle materialen besteld die je nodig hebt, inclusief de opbergdoos voor al je diamanten en een lichtplaat natuurlijk.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt