10 Verbazingwekkende Feiten Over Diamond Painting Diamond Painting Planet

10 Verbazingwekkende Feiten Over Diamond Painting

op Mar 24, 2020

Diamond Painting is razend populair geworden vanwege de unieke maar leuke "pick and stick" -methode die je helpt om een ​​prachtig stuk mozaïekkunst te maken. Elke 2,5 mm "diamant" wordt op een zelfklevend canvas met symbolen geplakt.

De meditatieve methode waarmee je een diamantkunst kunt voltooien is plezierig en levert een betoverend eindresultaat op. Diamond Painting is echter niet alleen een leuk tijdverdrijf en een knutselproject; er zijn een aantal verbazingwekkende feiten aan verbonden die het proces interessanter maken! 

goedkoopste diamond paintings in nederland | Diamond Painting Planet

🇷🇺  Hoe het beroemd werd

Diamond Painting werd in 2015 voor het eerst gestart door een Russisch bedrijf. Pas toen beroemde artiesten en bloggers / vloggers het gebruik ervan bekend maakten, werd deze hobby pas écht bekend.

😌  Even relaxen

Mensen schakelen over van andere knutselprojecten naar Diamond Painten omdat ze beweren dat diamant schilderen 'meditatief', 'leuk', 'niet rommelig' en 'therapeutisch' is. Wil je meer weten over hoe diamond painting kan helpen bij stress? Lees dan onze blog hierover.

✨  Unieke geometrie

De geometrie van een diamant is specifiek gestructureerd op een manier die sprankelt wanneer er licht op valt.

💎  Hoogwaardige hars

Elke diamant is gemaakt van hoogwaardig hars wat zorgt voor een duurzame afwerking.

goedkoopste diamond paintings in nederland | Diamond Painting Planet

🌞 Positieve effecten op de geestelijke gezondheid

Diamond Painten zou positieve effecten hebben op de geestelijke gezondheid vanwege de meditatieve pick-and-stick-methode die zorgt voor een ritme en consistentie tijdens hersenwerk. Hierdoor krijgen mensen meer controle over hun emoties en gevoelens.

🔬 Verhoogde mentale activiteit

Diamantkunst zou de hersenactiviteit verhogen en de fijne motoriek verbeteren, waarbij kleinere maar belangrijke spieren van het lichaam worden gebruikt, zoals oogspieren, handspieren, vingerspieren, etc.

goedkoopste diamond paintings in nederland | Diamond Painting Planet

💡 Creativiteitsbooster

Schilderen met diamanten zorgt stimuleert de hersenactiviteit. De linker hersenhelft van het menselijk lichaam is verantwoordelijk voor het ontstaan ​​van creatieve ideeën en innovatie.

🤦‍♀️ Verlicht stress

Diamond painting is een geweldige stress verlichter. Experts zeggen dat ritmische acties ervoor zorgen dat de zenuwen van een gestrest persoon ontspannen. Het wordt vaak aanbevolen om ritmisch te ademen of ritmisch in de handen te knijpen om stressoverbelasting of een paniekaanval te voorkomen. Diamond Painting zorgt ervoor dat je zenuwen kunnen ontspannen en dat je goed kunt ademen.

🏥 Gebruikt bij geestelijke gezondheidszorg

Diamant schilderen wordt tegenwoordig ook gebruikt om patiënten met psychische problemen zoals de ziekte van Alzheimer te helpen bij het focussen en verbeteren van motorische vaardigheden. Dit komt dankzij de wetenschap achter de methode om diamanten op te pakken met een pen of pincet en deze één voor één op het zelfklevende canvas te plakken.

👩‍👩‍👧‍👧 Social Community Builder

Diamond Painting heeft bijgedragen aan het creëren van enorme sociale gemeenschappen, zowel op internet als offline, vanwege de veelzijdigheid en de aantrekkelijke functies die kunst- en ambachtsfanaten wereldwijd aantrekken.

Ben je al lid van onze Facebookgroep?

                                                                                                                                

➡️ NU 15% korting

Deze hobby is in feite een relaxte en therapeutische creative bezigheid van sprankelende kleuren. Daarom moet jij Diamond Painting zo snel mogelijk ervaren!

Dat kan nu bij Diamond Painting Planet. Gebruik kortingscode FEITEN15 voor 15% korting op je volgende aankoop. Bekijk onze collecties om te kijken op welke mooie paintings jij deze fantastische korting gaat gebruiken. Happy Painting! 

Bekijk hier onze populairste producten

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze openbaar worden gemaakt