Richtlijnen prijsgarantie

Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je wel aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan door een print van de desbetreffende website, folder of flyer aantoonbaar gemaakt worden.

Onze laagste prijsgarantie is gebaseerd op duidelijke principes:

 1. De laagste prijsgarantie geldt niet bij acties en kortingen van concurrenten.
  Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Indien onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt de laagste prijsgarantie niet.
 2. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten.
  De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun winkel in ons land, op basis van de hier geldende wetten en belastingen runnen en ook voor garantie en service bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van vrije handelaren, buitenlandse leveranciers of particulieren, die een keer een artikel verkopen.
 3. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke artikelen.
  Identiek betekent voor ons dat de producent, typeaanduiding enz. identiek zijn of alle gespecificeerde eigenschappen van het artikel identiek zijn. In dit geval moet het dezelfde diamanten bevatten, dezelfde maat zijn en dezelfde levertijd hebben.
 4. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn of waren.
  Wanneer een prijs van Diamond Painting Planet vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn. De prijs van de concurrent moet daarbij minstens geldig (geweest) zijn voor een dag.
 5. De laagste prijsgarantie geldt wanneer het product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is.
  De prijsgarantie geldt alleen wanneer een product bij desbetreffende concurrent verkrijgbaar is. Is het artikel niet beschikbaar en kan de gecommuniceerde prijs daardoor dus ook niet worden waargemaakt, is de garantie uitgesloten.
 6. De laagste prijsgarantie geldt tot 30 dagen na de aankoop.
  Er kan tot 30 dagen na de aankoop aanspraak gemaakt worden op de laagste prijsgarantie.
 7. De laagste prijsgarantie geldt niet voor gepersonaliseerde Diamond Paintings.
  Als Diamond Painting webshop heeft Diamond Painting Planet meer dan 800 artikelen. Een aantal artikelen zijn ook gepersonaliseerd, zoals Eigen Foto's en geboorteaankondigingen. Op deze artikelen is de garantie niet geldig.
 8. De laagste prijsgarantie geldt niet voor veilingen.
  Prijzen die in het kader van (internet-)veilingen tot stand komen, kunnen niet vergeleken worden met de permanente voor alle klanten geldige prijzen van Diamond Painting Planet.
 9. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijzen die alleen gelden voor een beperkte klantenkring.
  De laagste prijsgarantie geldt voor de prijzen van onze concurrenten die zijn toegekend aan een artikel en aan alle klanten aangeboden wordt. Dit geldt ook voor de herkenbare prijsaanduiding op het artikel respectievelijk op het schap. Daarnaast moet de prijs minstens een dag geldig zijn. Tenslotte gelden de prijzen van Diamond Painting Planet ook voor iedereen en op ieder moment. Als de prijzen van een concurrent alleen voor bepaalde klanten gelden, dan willen wij ons daar niet mee meten. Individuele aanbiedingen zijn daarom geen basis voor een prijsgarantie.
 10. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties.
  Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een artikel. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.
 11. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.